Om os

Vores passion for gode råvarer, lækker veltilberedt mad, skønne vine og indgående kendskab til Toscana og Umbrien er inspirationskilden til Piccolis unikke forretningskoncept. Vi handler direkte med vores nøje udvalgte leverandører, kender produktionsforholdene og kan dermed garantere for varernes høje kvalitet.

Vi har de lagerførte varer i butikken, så du kan se og smage de produkter du er interesseret i at forhandle. Du kan også ringe og aftale et besøg af vores salgskonsulent.

Vine og olie

Tenuta Corini ligger i det nordlige Umbrien, et smukt område som er forholdsvis ukendt, og som har et potentiale for vinfremstilling, som stort set er uudnyttet. Montegabbione er Corini familiens hjemstavn. Efter 30 års residens i Schweiz, besluttede familien at vende tilbage, for at investere frugten af deres arbejde på familiens jord. Corini familien byggede en smuk ny vingård, som er naturligt integreret i det omgivende terræn og hvor vinstokkene på snorlige rækker fremhæver det bakkede landskab. Stefano Corini, som driver vingården i det daglige, går ikke på kompromis med med kvaliteten af Tenuta Corinis vine. 2007 var et dårligt år for druerne – derfor ingen vine fra den årgang! Corinis mål er at gøre området kendt gennem fremstillingen af utraditionelle og fantastiske vine – hvilket efter Piccolis overbevisning er lykkedes til fuldkommenhed.

Pasta

Antico Pastificio Morelli ligger i San Romano, lidt syd for Pisa. Familien Morelli har siden 1860 produceret pasta på en helt unik måde. Hemmeligheden i den gode konsistens og smag, skyldes at Morelli bibeholder hvedekimet ved forarbejdning af pastamelet. Pastadejen bliver håndrullet i rammer, før den bliver standset ud og derefter tørret 3 døgn ved 45/50 gr, så smag, planteprotein og vitaminer bevares. Morelli anvender kun naturlige aromaer til de krydrede pastaer, f.eks. blæksprutteblæk, chilli og safran. Durumhveden som anvendes til den traditionelle pasta er af højeste kvalitet, ligesom Grani Antichi indeholder hvedesorter fra oldtiden, som kun dyrkes i et lille område i Toscana. Piccoli er stolte af at tilbyde vores kunder Morellis fantastiske pastaer.

Trøfler og svampe

Giuliano Tartufi ligger i Pietralunga i Umbrien, et område med stejle, rå bjerge bevokset med gamle skove, hvor trøflen vokser ½-1 m under jorden i symbiose med sit værtstræ. Giuliano Martinelli fandt sin første trøffel i 1980, i selskab med sin bedstefar og Sara, en pjusket lille sort og hvid setter med en enestående næse for trøfler. Giulianos passion for trøffeljagt udviklede sig fra en hobby til en lille virksomhed i 1986-87 – en virksomhed, som siden er ekspanderet og nu leverer fantastiske trøffelprodukter til hele verden. Hvert enkelt produkt er udviklet og smagsmæssigt forfinet til perfektion. Giuliano er både et passioneret og karismatisk menneske, som elsker sine hunde, sin jagt og sin dagligdag sammen med virksomhedens ansatte. Vi er rigtig glade for, at Giuliano Tartufi har valgt Piccoli som forhandler og distributør i Danmark.